Opret opgave

Ændret den Thu, 20 May 2021 kl. 03:13 PM

1. Klik på " " i højre hjørne i fanen "Overblik" eller "Opgaver"
  2. Vælg den opgave, du vil oprette:
    • "To do": en klassisk type af opgave. Opgaven kan kun blive tildelt til dig eller en person tilknyttet den/de virksomhed  du har adgang til - eksempel: Send månedens bilag via [scan]
    • "Begivenhed": et møde/indkaldelse oprettet på virksomheds-niveau - eksempel: Gennemgang af kvartalsvise godkendelsesflow i virksomheden
    • "Spørgsmål": stil et spørgsmål og tilknyt et af tre svarmuligheder: tekst, et tal eller ja/nej
    • "Dokumentanmodning": en opgave der kan uploades dokumenter på, som automatisk arkiveres i Dokumenter

For dokumentanmodninger skal du definere en dokumenttype på de dokumenter, der uploades på opgaven. Der skal også udfyldes en arkiveringsdato som bestemmer datoen for, hvor i Dokumentarkivet, dokumentet arkiveres.

• "Gruppe": en gruppe hvorunder du kan samle flere opgaver. Se artiklen Opret en gruppe af opgaver. Vælg den opgave, du vil oprette
  • "Godkendelsesanmodning": En anmodning om at få en bestemt person til at godkende et dokument inden arkivering. Se artiklen: "Opret en godkendelsesanmodning".

1. Vælg om opgavne skal linkes til din virksomhed. Hvis du gør det, kan alle personer tilknyttet virksomheden se opgaven, hvis de søger på den.
    • Vælger du ingen virksomhed, vil opgaven kun være synlig for dig og dem, der er tildelt til den.
  2. Skriv titlen på opgaven
  3. Skriv eventuelt en note, hvis du har oprettet en to do eller en begivenhed
  4. Vælg om nødvendigt en forfaldsdato
  5. Vælg hvem opgaven skal tildeles til
  6. Du kan vælge følgere til opgaven. En følger kan se og følge opgaven men ikke redigere den.
  7. Klik "Gem"
  8. De personer der er tildelt til opgaven kan nu se den i fanerne Overblik Opgaver