Opret en arbejdsplan (for medarbejdere)

Ændret den Thu, 20 May 2021 kl. 06:29 PM

• En arbejdsplan gør det nemt for dig at få indleveret al relevant materiale fra din kunde vedrørende en bestemt periode.
  • Arbejdsplanerne oprettes ved at vælge fra de standardskabeloner, der er udviklet og løbende bliver gennemgået af fagfolk
  • Alle dokumenter indleveret på en arbejdsplan arkiveres automatisk i virksomhedens dokumentarkiv under de rette regnskabsposter og regnskabsår.

Opret en arbejdsplan

1. Vælg "Arbejdsplaner" fra menuen i venstre side
  2. Tryk på knappen    i bunden af højre hjørne
  3. Vælg kunden du vil oprette en arbejdsplan på
  4. Vælg den skabelon du vil lave arbejdslanen ud fra
  5. Vælg hvilken periode arbejdsplanen dækker.
  6. Udfyld
    • Relative datoer
    • Brugerdefinerede tags
    • Brugerdefinerede roller
  7. Du ser nu på arbejdsplanen i udkast med alle de opgaver der er i den skabelon, du har valgt
  8. Tilpas eventuelt udkastet ved at slette opgaver eller rediger i tekst/forfaldsdato mv.
  9. Tryk på "Gem" hvis du vil gemme arbejdsplanen i udkast og kan frigive den på et andet tidspunkt.
  10. Tryk på "Frigiv til kunde" hvis du vil gøre arbejdsplanen synlig for kunden

Video: Opret en arbejdsplan

Følg med i udviklingen i arbejdsplanen

• Under "Arbejdsplaner" menuen vælger du den arbejdsplan, du gerne vil se udviklingen på.
  • Du kan se antaller af igangværende opgaver, hvilke der er afsluttede, forsinkede eller afventer.
  • Du kan ændre hvem, der er tildelt til de enkelte opgaver.
    • Tryk på initialerne til den person du ønsker at ændre i firkanten øverst.
    • Vælg den eller de personer, som opgaven skal tildeles
    • Tryk på "Gem".