Find og besvar en besked

Ændret den Fri, 21 May 2021 kl. 09:06 AM

Find en besked

• I Indbakken finder du alle dine beskeder, sorteret med nyeste beskeder øverst.
  • Klik på beskeden for at tilgå beskedtråden
  • Klik på Åben

Brug eventuelt søgefeltet til at søge efter en besked i en bestemt periode, med en eller flere brugere tilknyttet, med en virksomhed eller for egne søgeord

Se artiklen Søg efter en besked.

Svar på en besked

• Åben beskedtråden
  • Skriv dit svar i tekstboksen
  • Klik på " " knappen (eller Ctrl+Enter) for at sende din besked.

Du har også mulighed for at tilføje nye personer til tråden. For at gøre det, skal du klikke på Mere  og vælge i listen af mulige personer