Opret og rediger mapper

Ændret den Mon, 17 May 2021 kl. 01:57 PM

Opret en mappe

• Klik på den mappe, du vil oprette en mappe i
  • Klik på +Tilføj mappe
  • Navngiv mappen
  • Klik Gem

Ændr navn på mappe eller slet mappe

• Klik på mappens navn
  • Klik på blyanten for at ændre navn eller papirkurven for at slette
    • Indeholder mappen dokumenter kan den ikke slettes før alle dokumenter i mappen er slettet.
    • Du kan kun slette mapper i Brugerdefineret mappe eller Mine dokumenter

Rediger mapper i Mine dokumenter, Virksomheder og Brugere

• I Mine dokumenter og Brugere kan du frit oprette og redigere i mapper
  • I Brugerdefineret mappe kan du - i samarbejde med din revisor - oprette mapper og undermapper som matcher jeres behov
  • I Bogføring, Stamarkiv og Årsrapport er arkiverne foruddefineret og ikke mulige at ændre.