Reagér på en godkendelsesanmodning

Ændret den Thu, 20 May 2021 kl. 05:24 PM

Indhold i en godkendelsesanmodning

• I venstre side en liste over dokumenter der skal valideres
  • I højre side en visualisering af dokumentet

Godkend eller afvis et dokument

• Find dokumentet
  • Hvis dokumentet skal godkendes, klik på det grønne flueben
  • KHvis dokumentet skal afvises, klik på det gøre kryds
  • Gentag på alle dokumenter
  • Bekræft til sidst
  • Skal dokumentet godkendes af andre, vil det have status "Afventer" indtil de andre godkendere har reageret på anmodningen.
  • Du kan følge dokumentets udvikling i fanen Historik
  • Når alle dokumenter er godkendt vil status på anmodningen blive "Godkendt" og kan ikke ændres
  • Det er muligt at kommentere på et dokument eller downloade det ved at klikke på download-ikonet i øverste højre hjørne
  • Se mulighederne ved et afvist dokument her