Opbygning af Dokumenter

Ændret den Mon, 17 May 2021 kl. 10:59 AM

Med Dokumenter kan du:

• Arkivere personlige og virksomhedsrelaterede dokumenter
  • Nemt og sikkert dele dokumenter mellem Deloitte og din virksomhed
  • Hurtigt tilgå dokumenter på PC og mobil
  • Sikre, at dine dokumenter er forsvarligt arkiveret ud fra ISO-27001 standarden

Opbygning

1. Tre forskellige arkiver
    • Mine dokumenter: Dit private arkiv kun synligt for dig
    • Virksomheder: Et delt arkiv til dokumenter relateret til virksomheden. Medarbejdere med adgang til virksomheden kan tilgå arkivet
    • Brugere: Et delt arkiv mellem dig og Deloitte. Her kan du dele fortrolige dokumenter med din revisor, fx personlige skatteoplysninger
  2. Et søgefelt hvor du kan søge efter mapper og specifikke dokumenter
  3. Overblik hvor du kan navigere mellem de forskellige mapper og dokumenter
  4. Et overblik der viser:
    • Information og aktivitet på et dokument/mappe
    • Muligheder for redigering af dokument/mappe

Video: Introduktion til Dokumentarkivet